Svømning

Vi har vores ugentlige svømmeaften i en dejlig svømmehal på Tovshøjskolen, hvor der er gode omklædningsfaciliteter og sauna. Efter svømningen kan man lægge vejen omkring foreningens klubhus, hvor man kan købe vådt og tørt til ganen og hygge sig med de andre svømmere.

I Svømning Tovshøj dyrkes både vandgymnastik, motionssvømning og konkurrencesvømning.

Der er mulighed for at deltage i svømmestævner, der tilbydes gennem Parasport Danmark eller Halliwickstævner, der arrangeres af HASA, Aarhus og HASI, Silkeborg.

Bassinet er 12,5 x 25 meter – vandet er ca. 29 gr. varmt. Der er mulighed for at bruge loftlift m/ sejl i svømmehallen samt badestole. I omklædningsrummene er der ligeledes loftlift (man skal dog selv medbringe sejl) samt elevérbar briks til omklædning. Der er kørestolstoilet i omklædningsrummene.

Vi kan ikke tilbyde hjælp til omklædning og bad, så det tilrådes, at man har egen hjælper med, hvis man har brug for hjælp.

Hvem kan være med?

Tilbuddet er målrettet til bredde- og motionssvømmer.
Målgruppen er for alle med et handicap

Træningstid:

Tirsdag 19.15 – 21.30

Træningssted:

Tovshøjskolen
Janesvej 2
8220 Brabrand

Kontaktperson

Formand
Signe Hauge
Tlf.: 21826683
 
Kasserer
Irene Smith Lassen
Tlf.: 40319030
Mail: 

Praktisk Info:

Kontingent:
Kontingentet er 700 kr. årligt, og det betales 2 gange årligt henholdsvis i januar og august måned. Betales til Irene Smith Lassen, der træffes på bassinkanten, da hun også er livredder.

Parkering:

Der er parkering foran skolen, hvorfra der er niveaufri indgang – dog med en stor stigning – ved skolens hovedindgang. Kan bruges af kørestolsbrugere, hvis man har hjælper med. 

Er man alene og selvhjulpen, er der niveaufri adgang for kørestolsbrugere og dårligt gående bag skolen ved foreningens klubhus, hvor der også er parkering, men kun for biler med det blå handicapparkeringsskilt.
Scroll til toppen